Який талант, Господи: Оксана Муха вкотре вразила суддів і глядачів “Голосу країни” (відео)

Оксана Муха вийшла до півфіналу “Голосу країни”

Оксана Муха вразила глядачів і суддів в чвертьфіналі “Голосу країни” виконанням української народної пісні “Ворожка”. Співачці надали честь закривати 12-й випуск дев’ятого сезону пісенного шоу, де змагаються найкращі вокалісти України, пише “Styler”.

Талановиту львів’янку з команди тренера Дана Балана називають душею української пісні, перевтіленням легендарної Квітки Цісик.

“Якщо я переможу – це буде перемога української нації. Що ми себе зрозуміли, ми себе знайшли. Дуже багато людей завдяки “Голосу” почули про цю неймовірну співачку – про Квітку Цісик”, – сказала Оксана Муха.

Син Квітки Цісик, Едвард Раковіч висловив підтримку виконавиці, яка популяризує творчість цієї надзвичайної співачки. За його словами, мама б пишалася талантом Оксани та її любов’ю до української музики.

“Надзвичайно дорого читати коментарі військових з передової, які пишуть: дякуємо, що ми почули про Квітку Цісик. Слухаючи її зараз, хоч на який час ми відчуваємо, що війни немає. Для мене такі коментарі на вагу золота”, – розповідає вокалістка.

“Я зачарований вами, загіпнотизований кожного разу, коли ви виходите на сцену. В моєму розумінні, ви – справжній скарб у нашому шоу”, – сказав Дмитро Монатік.

“Коли ти співаєш, співає душа України”, – прокоментував тренер виконавиці Дан Балан.

“Дякую! Дякую! Дякую!!! Всім, хто почув мене! Хто почув Українську Пісню! Хто повірив у мене! Хто голосував за мене!!! Йдемо далі!!! Зустрінемося за тиждень у ПІВФІНАЛІ! Далі буде…”,- написала Оксана у коментарі до відео.

До півфіналу “Голосу країни”, який відбудеться вже в суботу, 21 квітня, увійшли найсильніші виконавці: Оксана Муха, Рафі Хейтам, Вікторія Ягич, Карина Арсентьєва, Вікторія Олійник, Андрій Хайят та Девід Аскельрод. Вокалістів підтримали глядачі та зіркові тренери.

Читайте також  Запаліть свічу на своєму вікні. Сьогодні - День пам'яті жертв голодоморів

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.