Обстрілюють вдень та вночі: репортаж з Світлодарської Дуги

 

Обстріли на фронті не припиняються, бойовики 6 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Двоє українських військових отримали поранення.

Традиційно неспокійно на Світлодарській Дузі. Бійці кажуть, що обстрілюють їх вдень та вночі.

“Кожен раз ми даємо їм адекватну відповідь. Відкривають вогонь з крупнокаліберних кулеметів, зі стрілецької зброї”, – розповів військовослужбовець ЗСУ Іван.

Під час зйомки сюжету журналісти 24 каналу потрапили під обстріли – противник відкрив вогонь із крупнокаліберних кулеметів. Точка, з якої вівся по нас вогонь, була визначена миттєво. Відтак із відповіддю воїни не забарились – одразу відкрили вогонь з автоматів та кулеметів.

Після масованого вогню у відповідь, стрілянина з боку російсько-терористичних військ вщухла. Проте не надовго, згодом почав працювати міномет. Щоправда, ворог прорахувався і влучив мінами свою ж посадку.

Із приходом ночі терористи знову починають стріляти зі стрілецької зброї. І знову отримують заслужену відповідь.

За цю ніч вони відкривали вогонь з крупнокаліберних кулеметів, з станкового автоматичного гранатомету, зі стрілецької зброї, але ми відразу їх подавили вогнем,
– заявив український захисник Іван.

Останні тижні на Світлодарській дузі, як і по всій лінії фронту, стріляють і вдень і вночі. Лише під ранок на короткі хвилі западає тиша.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.