“Крапка. До побачення”: Зеленський різко обірвав телефонну розмову з Порошенком

Кандидати так і не дійшли згоди стосовно дати дебатів.

Президент Петро Порошенко і кандидат у президенти Володимир Зеленський не порозумілися під час телефонної розмови в ефірі програми “Право на владу” на телеканалі “1+1”. Обидва залишилися при своїй думці щодо дати дебатів перед другим туром виборів.

Президент наполягав на своєму баченні передвиборчої дискусії: провести найближчої неділі дебати на стадіоні, а в належну дату – зустрітися в студії суспільного мовника. Зеленський наполягав на зустрічі 19 квітня, але не в студії, а на стадіоні.

Кандадати говорили синхронно, часто перебиваючи одне одного і не слухаючи опонента. Врешті Зеленський різко завершив розмову. “Зараз закінчу я. 19-го числа на НСК “Олімпійський”. Крапка. До побачення”, – заявив він. Після цього було чути телефонні гудки.

Нагадаємо, 31 березня відбувся перший тур президентських виборів. Увечері стали відомі результати екзит-полів – згідно з ними, найбільше голосів набрали Володимир Зеленський та Петро Порошенко. За даними обробки 100% електроних протоколів ЦВК Зеленський набрав 30,24%, а Порошенко – 15,95%  голосів виборців. 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати обох кандидатів у президенти. Спочатку команда Зеленського

Радник Зеленського не бачить сенсу у дебатах із Порошенком
відмовилася від пропозиції. Українці почали ширити у соцмережах хештег #хочубачитидебати.

Увечері 3 квітня кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК “Олімпійський” і висунув низку умов. У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.