Back to Youth, Back to Kalush!

Back To Youth 2019

Цьогоріч BTY приймало приміщення найстарішого калуського підприємства «Саліна».

Буде також спеціальна програму «Why DIY?» від ІНШІ та Інша Освіта, де розбиратимуться, що ж таке той DIY, та як в наших умовах це допомагає розвиватись культурі в малих (і немалих) містах. А чернівецький самвидав та андерграундний журнал/зін SVAYA проведе практичний майстер-клас по створенню власного зіну. Закінчиться все 14-го квітня у Maxwell Pub, де зіграють Sasha Boole та Electric Cobra.

«Ми просто вирішили стати більш відкритими, бо викупили, що підросло нове і суперцікаве, невідоме нам досі, покоління. Це взаємна симпатія: вони виявляють інтерес до такого, а ми дуже хочемо, щоб двіж у Калуші не проїбався. Це спроба порозумітись і нестись далі. Плюс, за останні роки ми обросли різними досвідами, зв’язками і можливостями, які завжди приносимо в двіж. А ще це — еволюція», — розмірковує співорганізатор фестивалю Юрій Атаманчук.

Уже цієї неділі на AFTER YOUTH GIG (Sasha Boole, Electric Cobra) 14/04 відбудеться ексклюзивний показ документального фільму про живу легенду скрімо сцени України Elephant Opinions.
Чекаємо Вас у Maxwell Pub.

Субота

Розклад:

15:00 Door Open
16:00 Ghost Cities
16:45 Wheelz of Steel
17:30 Dee the Conscious One
18:20 Flame
19:10 Waytaker
19:45 Dan Stark
20:40 Raw Grip
21:10 Глава 94
22:00 The Nietzsche
23:00 Al.Ko_KC

Back to Youth, Back to Kalush!

“Цієї весни ми вкотре повертаємось назад. В наше маленьке містечко, яке єднає палаючі серця, з усіх-усюд, в одну пожежу любові, щирості та безкінечної юності.
Хто був хоча б раз в Калуші, на наших івентах – точно знає про що йде мова.
А якщо ви збираєтесь до нас вперше, то не сумнівайтесь, цей двіж стане для вас рідним,” – пише Yurii Atamanchuk.

Читайте також  На Прикарпатті 2-річний хлопчик згорів заживо.

Фоторепортаж 1 дня фесту:

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: