“ШоТутДумать?” У Зеленского запустили потужний флешмоб проти Порошенка

Один з акторів “Кварталу-95” і друг кандидата в президенти Володимира Зеленського Євген Кошовий оголосив про запуск в соцмережах флешмобу з хештегом “ШоТутДумать”.

Відповідне відео з’явилося на сторінці “Команда Зеленського” в Facebook. У ролику показаний фрагмент відео – автор знімає білборд Петра Порошенка зі слоганом “Думай” на тлі величезних ям на дорогах і каже: “Я звичайно дико перепрошую, але шо тут думати?!”

“Я пропоную всім знімати такі відоси. З таким же текстом, з таким же підтекстом, з таким же змістом, і можна навіть з таким же голосом. Проблеми можете вибирати самі: це можуть бути ями, сміття, якесь будівництво – що завгодно. У соцмережі потрібно викладати ці відео з хештегом “ШоТутДумать”, – каже на відео Євген Кошовий.

Незважаючи на те, флешмоб з’явився зовсім недавно, користувачі соціальних мереж буквально завалили простори інтернету відео і фото з тегом #ШОТУТДУМАТЬ.

Також нещодавно, Євген Кошовий розповів про те, як кандидати в президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко здали аналізи для перевірки їх стану здоров’я і наявності або відсутності в організмах психоактивних речовин.

Цю тему активно обговорюють українці, так нещодавно у черговому випуску ЧистоNews, ведучий показово пожартував на тему впровадження в Україні медичної реформи:

Хто рано встає, той аналізи здає. Напередодні кандидати в президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко здали свої аналізи. Чинний гарант свої здав на стадіоні, Володимир Зеленський у приватній клініці. … Можливо Зеленський пропустив якісь нововедення у медреформі в Україні та аналізи тепер здають саме на стадіонах”, – іронізує ведучий Євген Кошовий.

За результатами експертизи, в аналізах Петра Порошенка ніяких психоактивних речовин не виявлено, з одного боку, говорить Евген Кошовий, новина позитивна, з іншого – жартує:

Читайте також  Стали відомі подробиці розмови Порошенка з Меркель

“Виходить, все, що він наробив – на тверезу?”.

Сам кандидат Зеленський потрапив в курйозну ситуацію при здачі аналізів:

“Виявляється забір матеріалу у нього брав лаборант, який знімався раніше в кіно і навіть встиг знятися в кулінароному теле-шоу “МастерШеф”:

“На щастя, тут він не виявив ніяких кулінарних здібностей і в кров не були додані цукор, сіль, перець за смаком”, – жартує Евген Кошовий.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.