З’явилися остаточні рейтинги: Зеленський залишив Порошенко далеко позаду, «залишкового прощавай!»

Рейтинги кандидата в президенти України Володимира Зеленського перевищують рейтинги чинного президента Петра Порошенка в три рази. Відповідно Зеленський при будь-яких розкладах стає новим Президентом України.

Про це стало відомо з інформації, яку оприлюднила соціологічна група «Рейтинг».

Так, дані соціологічного опитування свідчать, що за Володимира Зеленського в другому турі виборів готові проголосувати 71,4% українців, а за Петра Порошенка всього 28,6% виборців.

Любомир Мисів, заступник директора «Рейтингу» розповів, яким буде результат виборів. Він каже, що якщо мінусувати тих виборців, що не визначилися або з якоїсь причини не будуть голосувати, то в результаті Володимир Зеленський набирає більшість голосів.

Варто відзначити, що українців які не визначились з вибором серед опитаних було 18%. А тих, хто і зовсім не буде йти голосувати 10%.

У штабі чинного президента Петра Порошенка вже знають, що це «залишкового прощавай». Але не дивлячись на це у них вже є план «Б».

Так, вони припускають, що Петро Порошенко повинен стати спікером Верховної Ради України. І тоді він будь-якими шляхами може спровокувати в країні переворот. Так як Україна є парламентсько-президентською республікою, Порошенко як спікер несе не менше загрози ніж Порошенко-президент.

Як раніше повідомляв портал «Акценти», в разі перемоги на президенських виборах кандидата Володимира Зеленського, Петро Порошенко має намір розіграти новий сценарій – під вибори парламентські. Про це в інтерв’ю «Апостроф» розповів співрозмовник, який знаходиться в оточенні глави держави: Про подальші плани президента України і кандидата на цей пост Петра Порошенка стало відомо з анонімного джерела, наближеного до Петра Порошенка.

Нагадаємо, що президент Петро Порошенко неспроста використовував російського колегу Володимира Путіна в своїй передвиборчій кампанії. З недавніх пір по всій Україні з’явилися плакати глави держави з лідером країни-агресора. Політтехнолог Михайло Подоляк пояснив вибір Петра Порошенка. Він запідозрив президента в принизливих почуттях до Володимира Путіна. Експерт вважає новий хід Петра Порошенка «хльостким ударом» для виборців, які ще зберігають вірність кандидату.

Читайте також  Зеленський призначив Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ

Також портал «Акценти» писав, що чинний президент України Петро Порошенко не віддасть владу просто так і може зважитися на радикальний сценарій у разі програшу в виборах. Про це заявив політолог Сергій Гайдай, передає «Херсон типовий». Зокрема, він розповів, що володіє інформацією про те, що Петру Порошенку, в разі втрати влади, доведеться несолодко, оскільки існує безліч причин, за якими його можуть притягнути до кримінальної відповідальності.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.