Списки Порошенка: у мережі показали, як збирали “аншлаг” на “Олімпійському”

Українців на дебати Порошенка з самим собою звозили за списками

Петро Порошенко на своїх дебатах, які у Зеленського назвали агітаційним мітингом, робив все, щоб викликати радість натовпу: штовхав натхненні промови, співав пісні і навіть намагався пританцьовувати. Усе це супроводжувалося небувалою критикою українців і їх обуренням поведінкою гаранта з черговими спробами очорнити конкурента Володимира Зеленського.

Натовп і правда тріумфував, але українцям разкрилитаємницю такої кількості народу на сольних дебатах гаранта. Вся справа в тому, що бажаючих підтримати Петра Олексійовича звозили за списками. Відео-доказ цього опублікував на своїй сторінці один із журналістів.

Відео починається з того, що керівник групи, яка приїхала на дебати, не може долічитися однієї людину зі списку. Журналіст у свою чергу намагається з’ясувати, що це за група, з якого району і ким є ця сама “керівник”.
“Це ви звідки? Ви керівник групи?” – запитує молодий чоловік. Жінка погоджується і повідомляє, що вона голова ОСББ Дарницького району і привезла мешканців будинку. Її супутниця помітила камеру і тоді тон бесіди змінився. Жіночка стала говорити, що це все добровільно, людей вона перераховувала просто так, вони приїхали самі на метро і у неї взагалі немає ніякого списку.

Все б нічого, але кінець відео таки показує, що у жінки в руках був той самий список, по якому звозили людей. Її подруга спробувала заховати перелік зі словами “У нас немає ніякого списку”, але журналіст встиг вихопити пару кадрів.

Українці в коментарях не можуть прийти в себе від люті:
“Що і треба було довести. Крім загнаних баранів нікого не в змозі зібрати”, “Вони до нього в СІЗО теж будуть їздити?”, “Жесть просто, і мороз включили, не говорять нічого і брешуть, а ще хочуть, щоб правда була для них і добре жили…”, “Це Петра не врятує”, “А на дебатах він це назвав фейками”, “Не встигли зробити перекличку.”, “Я в шоці як він тримається за владу, таких ще не було”

Читайте також  У Миколаєві поліція не може вгамувати агресивних "мажорів" – з’явилось відео

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.