“Великі Вуйки”: зірковий франківчанин взявся за новий фільм

Креативний продюсер серіалу «Великі Вуйки» Юрій Горбунов розповів про роботу над комедією, яка є спін-оффом культового серіалу «Останній москаль» на каналі «1+1».

За його словами, зараз творча група завершує роботу над сценарієм, проводить кастинги та проби, пише Фіртка з посиланням на Телегід.

Команді проекту доводиться обирати серед багатьох талановитих акторів. Зокрема, серед претендентів на ролі у серіалі зірки успішної комедії «Скажене весілля», серіалів «Школа», «Догори дриґом», «Хороший хлопець» — Анна Кошмал, Сергій Власенко, Даня Вегас, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Віталій Іванченко та інші. Однак, хто з улюблених артистів з’явиться у комедії, ще невідомо.

«Ми майже визначилися із кандидатами на головні ролі. Зараз в нас йдуть проби, дивимось, як претенденти грають в ансамблі. Ми також активно ведемо перемовини із запрошеними зірками. Паралельно із цим йде пошук локацій, робота над костюмами. Вже в середині травня ми плануємо розпочати зйомки. Оскільки за сюжетом, наші герої переберуться до Києва, саме у столиці буде проходити основна частина знімального процесу. Але не лише нею обмежиться географія проекту», — ділиться Юрій Горбунов, однак не зізнається, чи з’явиться у «Великих Вуйках» Іван, його персонаж з «Останнього москаля».

За словами автора ідеї та одного зі сценаристів Миколи Куцика, у «Великих Вуйках» улюблені герої зустрінуться із новими персонажами:

«Багатьом з нас знайомі ці почуття, коли ти вперше приїжджаєш до великого міста. У нашій комедії ми зібрали стереотипні ситуації, дещо гіперболізували емоції за канонами комедійного жанру, аби глядачам було цікаво спостерігати за пригодами наших героїв, а іноді й впізнавати себе. Наші персонажі відкриватимуть для себе усі можливості столиці, звикатимуть до шаленого ритму, сперечатимуться та закохуватимуться».

Читайте також  В мережі з’явився новий трейлер фільму «50 відтінків свободи» (відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.