1 300 000 переглядів: “надсучасна” технологія посадки картоплі, урок від прикарпатця Андрія Кубая(відео)

Прикарпатець опублікував відео із “надсучасною” технологією садіння картоплі

Андрій Кубай опуплікував відео під назвою “Картоплефест 2019”, у якому пояснив, як легко посадити картоплю на городі.

Картоплю висаджували у селі Довге Тисменицького району, пише Типовий Франківськ.

“6 квітня 2019 року агрономний підрозділ Галини Романівни на чолі з Андрієм Кубаєм вийшов на посадку картоплі, використовуючи нову технологію “посадка під трубу””, – підписав ролик чоловік.

За кілька днів відео набрало 1 300 000 переглядів. Для того, щоб полегшити роботу, чоловік змайстрував трубу із пластикових пляшок. Він каже, що після роботи із винаходом cпина не бoлить.

“Мені декілька разів доводилось садити картоплю, після чого спину не розігнути. Спрацював захисний режим і я придумав цей винахід”, – розповідає Андрій Кубай. – Може, з боку це виглядає смішно, але сміється той, хто сміється останній. Хто хоче спробувати, то даю невеличку пораду – трубу потрібно робити з пластикових пляшок, бажано однакових і щоб були рівної форми, відрізаєм горловину і дно, запихаємо одну в одну і щільно перемотуємо скотчем”.

На відео видно, як чоловік, який виготовив трубу з пластикових пляшок, закидає в неї картоплю, а та викочується у землю. Очевидно, винахід призначений для того, аби зайвий раз не згинатися.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.