“Женуть людей як худобу плескати гаранту на стадіоні”: Бюджетників з усієї України звозять як “масовку” Порошенка на дебатах

Для підтримки чинного президента на дебати між Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, які відбудуться сьогодні в Києві, від будівлі Запорізької ОДА відправляють автобуси з бюджетниками.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив місцевий бізнесмен, активіст і антикорупціонер Максим Іванищев.

“Від Запорізької ОДА на дебати відправляються автобуси з бюджетниками. Людей як худобу женуть плескати мудаку, який вважає їх своїми рабами…” – повідомив він.

У коментарях до його посту користувачі відзначають, що такі ж автобуси виїхали з Бердянська трьома годинами раніше.

“Бердянськ виїхав на три години раніше. Днище! Але проти млявих п’яних привезені запроданці вийдуть люди які щиро хочуть змін на краще. Мотивація зіграє роль”, – написав Олексій Швачко.
Про цю ситуацію висловився і Семен Семенченко на своїй сторінці в Фейсбук.

«Вчора мені подзвонив кандидат Порошенко і проникливим голосом доводив що він “став іншим”. Я не міг поставити йому це питання по телефону, тому що він дзвонив мені «в записі». Питаю тут. Петро Порошенко, якщо ви «стали іншим», чому вчора ввечері із Запоріжжя, Бердянська, Кривого Рогу та багатьох інших міст ваші підлеглі відправляли бюджетників автобусами на сьогоднішні дебати? Ви продовжуєте вважати людей своїми рабами? Відправляючи як худобу вночі плескати вам на стадіоні?»

Вчора мені подзвонив кандидат Порошенко і проникливим голосом доводив що він «став іншим». Я не міг поставити йому це…

Gepostet von Семен Семенченко am Donnerstag, 18. April 2019

Семенченко іронічно підсумував:

«Не вірю вашим телефонним обЕцанкам. Ви не стали іншим. «Яким ти був, таким ти і залишився»…»

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: