Вустами дитини говорить істина? Зірка проекту “Голос. Діти” презентувала пісню-пророцтво

Учасниця телепроекту “Голос. Діти” на “1+1” Вероніка Коваленко випустила трек “Ілюзія”. За словами авторки, його створення супроводжувала низка містичних обставин. Пісню Вероніка написала опівночі.

“Мене образив друг, якому я довіряла. Розраховувала, що ми реалізуємо наші домовленості. Він їх зруйнував, і на душі шкребли кішки. Я не могла ні на що переключитися, і сіла за фортепіано, щоб заспокоїтися. Раптом пішли куплети і бридж, незважаючи на те, що написання пісень – процес довгий”, – ділиться артистка.
Коваленко згадує, що коли пісню віддали в роботу, почали відбуватися дивні речі: друг, який її образив, спеціально приїхав, щоб попросити вибачення. У новій пісні була передбачена вся ця історія, і Вероніка вже знала, чим вона закінчиться: вона його не пробачить.

“Щоб прийшло нове, потрібно звільнятися від старого. Пішов – не вертайся і не озирайся. Пісня “Ілюзія” – це моя особиста магія. Я сама не зрозуміла, як її створила. Напевно, музика – це якийсь вид чаклунства. Сьогодні я відкриваю його для своїх слухачів, щоб співати, слухати, страждати, щоб звільнилося місце для нового. Воно обов’язково приходить”, – каже Вероніка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.