На виборах президента за Зеленського проголосували 72,7%, за Порошенка – 27,3% – екзит-пол ТСН

На виході з 600 виборчих дільниць було опитано близько 20 тис. респондентів.

У другому турі виборів президента України за Володимира Зеленського проголосували 72,7%, за чинного главу держави Петра Порошенка – 27,3%.

Як передає кореспондент УНІАН, про це свідчать дані всеукраїнського екзит-полу, проведеного на замовлення програми ТСН на телеканалі “1+1”.

Екзит-пол ТСН проводився дослідницькими компаніями Kantar TNS та Info Sapiens на замовлення каналу “1+1”.

На виході з 600 виборчих дільниць на всій території України (крім спеціальних, закордонних дільниць та окупованих територій) було опитано близько 20 тис. респондентів віком від 18 років методом особистого інтерв’ю. Теоретична похибка вибірки становить не більше 0,7%.

Методологія дослідження розроблялася згідно з міжнародними стандартами проведення екзит-полів, з урахуванням багаторічного досвіду працівників обох компаній у проведенні екзит-полів під час попередніх виборів в Україні.

Згідно з даними екзит-полу ТСН телеканалу “1+1”, що проводився під час першого туру виборів президента, за Зеленського проголосували 30,1%, за Порошенка – 18,5%. Відповідно до офіційно встановлених та оголошених Центральною виборчою комісією результатів першого туру, за Зеленського проголосували 30,24% виборців, за Порошенка – 15,95% виборців.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.