У Зеленського за добу відхрестилися від усіх обіцянок – Геращенко

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що менш ніж за 24 години команда переможця другого туру виборів президента Володимира Зеленського повністю змінила свої передвиборчі обіцянки.


Відповідне відео вона опублікувала у «Facebook».

«Це тягне на рекорд в книзі Гіннеса! Менше, ніж за 24 години після виборів повністю спростувати всі свої виборчі обіцянки», – написала Геращенко під відео.

«Вже сьогодні ми дізналися, що не президент відповідає за тарифи, а як же тоді закінчення епохи бідності? Виявляється, що президент не може відрубувати руки, тому що це (і не руки), мають засуджувати суди. А як же тоді закінчення епохи брехні? Виявляється, що Мінські угоди – це єдиний реалістичний формат вирішення війни на Донбасі. А як же тоді торгівля на крові і закінчення епохи жадібності?», – зазначила Геращенко, додавши, що кампанія Зеленського була побудована на брехні, маніпуляціях і фейках.

«Цікаво, що сьогодні думають його виборці? Ну, а ми уважно слідкуємо за тим, як нову команда виконує свої передвиборчі обіцянки», – додала перший віце-спікер.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.