Знайдено зловісне послання до диявола: людство помре у страшних муках

Вчені виявили страшну двухголову морду прибульця із страхітливим написом про кінець світу

Експерти знайшли нове підтвердження того, що кінець світу скоро дійсно настане. У людства немає жодних шансів на порятунок, Апокаліпсису не уникнути. За прогнозами, він відбудеться вже дуже скоро. 28 квітня на Великдень станеться страшна катастрофа. Більшість конспірологів по всьому світу впевнені, що Судний день відбудеться саме в одне з найважливіших свят.

Завдяки відомому проекту Google Earth, який допомагає мандрівникам краще орієнтуватися на місцевості, експертам вдалося виявити щось справді дивне і страхітливе. На одному із зображень вони побачили таємничу морду двоголової істоти, під якою розташовано напис Welcome або Evil come.

Уфологи повідомили, що виявили в Сирії саме справжнє послання до диявола. Їх приголомшило те, що вони отримали після того, як розшифрували послання. Виявилося, що за координатами 35° 02′ 12″ N 37° 00′ 48″ Е 880 м розташований невідомий об’єкт. На перший погляд він зовсім непомітний. Якщо його наблизити, можна побачити, що він знаходиться між містами Саламия, Хама, Ер-Растан.
Те, що експерти побачили, шокувало їх. Це схоже на страшну морду двоголової істоти, яка нагадує сатану. Конспірологів зацікавив також підпис.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.