На Івано-Франківщині шахраї обдурили трьох жінок

Поліцейські вкотре застерігають мешканців Прикарпаття не довіряти незнайомцям, які можуть представлятися банківськими працівниками, «правоохоронцями» або ж операторам мобільного зв’язку.

Про такі види шахрайств до поліції надходять щодня заяви від потерпілих, інформує Фіртка з посиланням на поліцію області.

Так, 50-річна мешканка Луганської області, перебуваючи у Франківську, позбулася 16 тисяч гривень через свою легковажність. Жінка повідомила правоохоронця, що на її мобільний пристрій зателефонував чоловік та представився працівником банку. Сказав, що з банківським рахунком виникли проблеми та для їх вирішення необхідна персональна інформація. Дізнавшись всю конфіденційну інформацію, зловмисник зняв всі гроші з рахунку потерпілої.

Аналогічні випадки трапилися з 30-річною франківкою, яка втратили 5000 гривень, і 20-річною калушанкою, яка позбулася 2 900 гривень.

За фактами шахрайських дій слідчі розпочали кримінальні провадження, передбачені ст. 190 Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці докладають усіх зусиль для пошуку зловмисників і притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.