В середмісті Франківська дитину вдарило струмом, коли та схопилась за перила сходів (фоторепортаж)

В середмісті Франківська дитину вдарило струмом на сходах.

Про це повідомила Maryanna Danylko в соцмережі Facebook.

“О так сьогодні ми готувались до святкування дня народження Макса, купили в школу дітям солодощі, тортик додому і дочка пішла з Максом до магазину докупити продукти до столу все ж таки перший ювілей, але не дойшли до магазину. По дорозі сталось негадане, просто йшовши тротуаром дитина схопилась за перила, які встановлені біля магазину, на перилах є світло, тут дитину відкидує через перила, дочка старалась його схватити та її теж вдарило струмом. Дитина впала через перила на сходи, які ідуть в низ до магазину,в результаті швидка,поліція, кардіо. Добре що ще на такій стадіїї, серце треба робити кардіо періодично і лікування, але серце вже має стрес, шок в дитини,мами. Дякую Богу що не переламав позвоночник і не пошкодив голови при падінні. Але це мало в мене був ще більший шок від почутого від поліції (не пишу докладніше, бо перепросили) але поліція на мій погляд має рекомендувати, які подальші мають дії, а я почула вражаючі для мене слова. Одним словом шок від стану дитини, шок як можна не перевірити чи не пропускає то якщо встановлюють такі освітлення, шок від поліції”, – йдеться в дописі.

Також жінка додала, що було запропонована госпіталізація, відмовились бо наразі в дитини день народження і паска на носі, але завтра зроблять повторне кардіо і потрібно відвідати свого педіатра.

Франківчанка просить адвокатів або юридичних осіб рекомендувати наступні кроки, адже це центр міста, людей проходить багато і діти самі гуляють, а якби дитина була одна і впала в низ на сходи і гірше як в даний момент там би ніхто і не замітив тіла, не допусти до такого Боже.

Читайте також  На узбіччі дороги знайшли вбuтoю 12-річну дитину: мoтoрoшнi подробиці її життя

“Щиро вдячна лікарям, швидка прибула скоро і надали вчасно і якісну допому”, – додала жінка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.