Через 134 роки хтось приносить іграшки на могилу дитини: загадка схвилювала весь світ

Родичі загиблого малюка вже більше сотні років не живуть у цій країні

Справа збила з пантелику місцевого історика Девіда Брукса, який хоче з’ясувати, хто несе за це відповідальність і що їх мотивує. Історик місцевої бібліотеки підозрює, що іграшки залишають як данину. Про це повідомляє ABC.

Відомо, що маленький хлопчик з містечка Аделаїди, Австралія, на ім’я Герберт Генрі Дікер помер 2 червня 1885 року, відразу після свого другого дня народження. Він був похований на кладовищі Hope Valley Cemetery.

Через п’ять років після смерті малюка його родина переїхала з Аделаїди до Тасманії. З того часу пройшло 134 роки.

Проте останні 8 років кожен місяць хтось приходить на його скромну могилу і залишає біля неї плюшевих ведмедиків, машинки та інші іграшки.
При цьому доглядачі кладовища жодного разу не змогли побачити загадкового відвідувача могили дитини, хоча за чутками якось спеціально його чекали.

Брукс опитав безліч людей, що живуть поблизу, але ніхто нічого не знав про те, хто приходить на могилу дитини і навіщо залишає там іграшки.

Про хлопчика теж мало що відомо. Не вдалося з’ясувати навіть від якої хвороби він помер і при яких обставинах. Зазначено лише, що він помер, прохворівши всього два дні.
Можливо тут прихована якась дуже сумна сімейна таємниця, а можливо хтось з місцевих раптово перейнявся почуттями і вирішив позалицятися за могилою. Але чому тоді все це робиться в такій таємниці?

Як з’ясував Брукс, Герберт був одним з десяти дітей подружжя Джеймса Діккера і Мері Енн Боуї. Через п’ять років після смерті Герберта, вся сім’я виїхала з Аделаїди до Тасманії.

Цікаво, що ніхто з решти дев’яти дітей подружжя не помер і всі дожили до похилого віку. Для кінця 19 століття, коли навіть у розвинених країнах з 10 дітей виживали в кращому випадку 5-6 чоловік, це велика рідкість.
У Брукса є кілька теорій з приводу іграшок. Згідно з першою більш реалістичною: поруч є дитячий садок, який доглядає за могилою. І друга фантастична: привид Герберта краде іграшки з дитячого будинку.

Читайте також  Йому навіки 22: Зaгuнyв курсант Льотної академії Андрій Грядюшко

Але Кетіс Мартін, директор Good Start Early Learning Hope Valley, нічого не знала про могилу або загадкові іграшки.

Нагадаємо, бабуся прийшла з того світу, щоб втішити улюбленого онука і попалася на камеру. Маленький хлопчик після цього незрозумілого явища заснув тихо і спокійно.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.