На Прикарпатті нетверезі водій і пасажир вчинили конфлікт з поліцейським (відео)

Нетверезі водій і пасажир вчинили конфлікт з поліцейським і були затримані.

Вночі 25 квітня у селі Черніїв Тисменицького району поліцейські зупинили автомобіль Мазда 6, водій якого не увімкнув покажчик повороту, інформує прес-служба Нацполіції Івано-Франківщини.

При розмові правоохоронці помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння у 36-річного водія. У цей момент 38-річний пасажир автівки не дозволяв спілкуватися представникам закону і водію, вчиняючи конфлікт, а з машини категорично відмовлявся вийти.

Інспектори відійшли, щоб пояснити водію, за що його зупинено, і запропонувати пройти тест на драгері, щоб визначити стан сп’яніння. В цей момент пасажир завів авто і під’їхав до них та продовжив сварку. Пасажир, який сів за кермо, також був нетверезим.

Поліцейські вирішили затримати обидвох надвірнянців, які вчиняли злісну непокору, згідно зі ст. 185 КУпАП.

Пройти тест на місці відмовилися обоє, також не захотіли пройти освідчення в наркодиспансері.

В результаті на чоловіків склали протоколи за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння), ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні службових обов’язків).

Чоловік, який спочатку їхав на пасажирському місці, також отримав протокол за кермування без прав. А водій – протокол за Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.