Залізне місиво: легковик прорізав маршрутку, є загиблі, перші кадри 18+

Залізне місиво: легковик прорізав маршрутку, є загиблі.

Водій легковика не зміг впоратися з керуванням

В окупованому путінськими головорізами Криму недалеко від Сімферополя сталася жахлива аварія. Так, в результаті жорсткого зіткнення легковика та мікроавтобуса загинули п’ятеро людей, ще троє отримали травми різної тяжкості.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих так званих органів охорони правопорядку.

“Водій автомобіля Chevrolet Lacetti, 1999 року народження, рухаючись з боку Сімферополя у напрямку села Піонерське, не впорався з керуванням, допустив виїзд на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Vito, під керуванням водія, 1969 року народження, який рухався в зустрічному напрямку”, – розповіли “поліцейські”.

“В результаті ДТП водій і три пасажири автомобіля Chevrolet Lacetti, а також водій автомобіля Mercedes Vito загинули. Ще три пасажири автомобіля Mercedes Vito отримали тілесні ушкодження”, – додали співробітники каральних органів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вулицях Києва в тестовому режимі почав працювати інспектори з паркування. Про це 26 квітня, повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян на сторінці в Facebook. За його словами, на даний момент завданням інспекторів є попередження водіїв про порушення. Пізніше інспектори зможуть також виписувати штрафи та ініціювати евакуацію авто порушника на штрафмайданчик.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.