Погода на травень в Україні: циклон з Балкан підготував мерзенний сюрприз

У деяких регіонах нашої країни необхідно готувати парасольки

Погода в Україні у середу, 1 травня, буде цілком залежати від циклону, який переміститься з Балкан, в результаті чого очікується дощова погода, про що пише Хвиля.
В повідомленні синоптики розповіли: “Завтра погоду в Україні визначатиме циклон, який переміститься з Балкан”. Зокрема, очікується дощова погода, у більшості західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях — значні дощі, на Прикарпатті та в Карпатах сильні дощі, у південних та центральних областях — грози, в деяких районах — град та шквали 15-20 м/с.

Прогнозована температура вночі становитиме 3-9° тепла, на крайньому півдні до 12°, вдень 14-20°, у західних та північних областях 10-15°.

Раніше ми вже писали про прогноз Наталки Діденко, яка на своїй сторінці у Facebook писала: “Першого травня в Україну прийде дощовий циклон Valentin з південного заходу Європи. Пройдуть у більшості областей дощі, місцями помірні і навіть сильні. Південна наша частина піддається дії циклону трохи менше, там вже тільки ввечері дощів стане більше. Приазов’я, взагалі, намагатиметься втриматися у середу без опадів”. Однак поряд з не дуже приємним прогнозом, синоптик розповіла, коли слід чекати потепління. За її словами, вже з 2 травня в Україну повернеться гарна сонячна погода.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.