Твереза правда про чоловіків

На жаль, чоловіки не завжди говорять нам правду і те, про що вони насправді думають. Але якщо ви все ж хочете дізнатися цю правду, це не так вже й важко. Але приготуйтеся, що ця правда не завжди може бути приємною для вас. Але що вдієш? Думаю, краще вже гірка правда, ніж жити в постійному обмані та з локшиною на вухах.

1. “Жодної ясності” означає “жодного спільного майбутнього”

Якщо ви вже певний час зустрічаєтеся, але ваша кохана людина досі не може сказати, хто ж ви одне для одного і відразу змінює тему розмови, щойно ви хочете поговорити про це – це означає, що він просто не бачить вас у своєму майбутньому і для нього ці стосунки – просто можливість гарно провести час, і не більше. Так, ви йому подобаєтеся, але не настільки, щоб пов’язувати з вами своє життя. Зрозумійте це та йдіть далі.

2. Якщо ви дійсно йому подобаєтеся – він дасть вам про це знати. Все інше – просто ваше виправдання його поведінки

Якщо він вам довго не телефонує і ніяк про себе не дає знати – ні, це не означає, що він дуже зайнятий або з думками просто так довго збирається. Це означає, що ви йому просто не досить сильно подобаєтеся.

Якщо він вас ображає, грубить і принижує – це не характер у нього такий мужній, прямолінійний і жорсткий. Це означає, що він вас просто не поважає, тому що не дуже ви йому й потрібні.

Якщо звинувачує вас у всьому підряд, чіпляється до кожної дрібниці – це не означає, що він просто такий вимогливий і бажає зробити вас ще кращими. Це означає, що він не приймає і не любить вас такою, якою ви є.

Читайте також  10 народних прикмет, які завжди збуваються! Жінки, cтepeжiться! Ця стaття для Вaс!

Якщо не робить компліментів і квітів від нього не дочекаєшся – це не означає, що він просто слів на вітер не кидає і грошима не любить смітити. Це означає, що в його розумінні ви не настільки для нього важливі й цінні, щоб він ще якось на вас витрачався, і не важливо – емоційно чи матеріально. Адже навіть дуже скупий і егоїстичний чоловік згадає про квіти і буде говорити вам приємні слова, тому що просто не зможе цього не робити, якщо ви дійсно будете йому подобатися.

Зрозумійте одну просту річ, якщо ви чоловікові сподобалися, то він вам це обов’язково буде демонструвати всіма можливими способами. І повірте, навіть дуже скромний від природи чоловік все ж таки зважиться з вами заговорити і познайомитися, якщо ви дійсно запали йому в серце. А от все інше – це лиш ваше виправдання його поведінки, коли ви просто йому не подобаєтеся.

3. Якщо чоловік каже вам: “Я зараз не хочу серйозних стосунків” –  це означає: “Я не хочу цих стосунків саме з тобою”

Якщо чоловік каже вам, що він зараз не готовий до серйозних стосунків, тому що “криза в країні”, “я ще занадто молодий для цього”, “спочатку потрібно стати на ноги” і т. д., то це означає, що ви просто не та жінка, заради якої він готовий взяти на себе таку відповідальність. Так, це сумно і болісно усвідомлювати, але це факт.

Адже якби він дійсно зрозумів, що ви та сама жінка, яку він так давно шукав, то він не те, що стосунків з вами хотів би, а ще б і думав, як так зробити, щоб ви самі вже точно нікуди від нього не поділися. Тому навіть не сумнівайтеся, якщо він каже, що не хоче ніяких стосунків, то так воно і є. Не треба жити ілюзіями, що він передумає і ви його переконаєте. Краще не витрачайте даремно свій час і побережіть себе.

Читайте також  Бунт зручної жінки. Історія з життя, яку варто прочитати всім жінкам

Автор: психолог, Вікторія Кирста

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.