Трагедія в університеті США: 22-річний юнак розстріляв студентів

Двоє людей загинули і четверо отримали поранення, троє з них – у лікарні в критичному стані. 22-річний хлопець вчинив стрілянину в Університеті Північної Кароліни, що у США, увечері вівторка, 30 квітня.

Стрілка ідентифікували та затримали. Це Тристан Ендррю Террелл, 22 роки, студент (за попередньою інформацією) цього ж університету Північної Кароліни. Він прийшов до закладу з пістолетом та почав стріляти у людей. Про це повідомили надзвичайники міста Шарлотт у Twitter.

Про стрілка наразі відомо мало: юнака виховував лише батько (два роки тому, у 2017, вони переїхали до міста Шарлотт у Північній Кароліні із Техасу). Що змусило його стати вбивцею, які мотиви вчинку – з’ясовує поліція.

 

 


Увага до подібних трагічних випадків у закладах освіти у школах зараз особлива. Адже нещодавно, 17 жовтня 2018 року, у політехнічному коледжі в окупованій Керчі молодий хлопець влаштував масовий розстріл людей. А після цього ще й підірвав бомбу і застрелився у бібліотеці. Вбивця – Владислав Росляков – був студентом цього ж коледжу. Тоді загинули 21 людина, понад 50 – зазнали поранень.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.