Олександр Усик здався без бою: чемпіонський пояс віддали росіянину

Чемпіонський пояс Олександра Усика віддали росіянину

У це несила повірити, Денис Лебедєв без бою став чемпіоном світу за версією WBA, йому перейшов чемпіонський пояс Олександра Усика.

Всесвітньою боксерською асоціацією (WBA) було прийнято рішення без бою передати трофей боксеру. Так, чемпіонський пояс у важкій вазі українця Олександра Усика віддали росіянину Денису Лебедєву. Як повідомили у WBA, причиною стало те, що Усик відмовився захищати свій титул, а також змінив вагову категорію.

Лебедєв був чемпіоном WBA, утім не зміг виступити у Всесвітній боксерській суперсерії і був позбавлений поясу, отримавши статус “чемпіона у відпустці”. Оскільки Лебедєв повинен був битися з Усиком, йому автоматично віддали чемпіонський пояс WBA. Можливо, комусь здається нечесним такий хід дій, але Всесвітнья боксерська асоціація, мабуть, краще знає, як правильно.

Примітно, що на рахунку 39-річного росіянина нараховується 32 перемоги і дві поразки. Цікаво, що 23 з перемог він здобув нокаутом. Востаннє Лебедєв виходив на ринг у листопаді минулого року, тоді він переміг американця Майка Вілсона згідно рішення суддів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.