Студент в гуртожитку влаштував різанину

Вчора, 1 травня, у Житомирі в одному із гуртожитків коледжу 18-річний студент влаштував різанину. Про це повідомили у прес-службі поліції. Як повідомили в поліції, 18-річний студент одного з коледжів міста на кухні гуртожитку завдав чисельних ножових ран своєму знайомому.

Під час першочергового з’ясування обставин поліцейські встановили, що обидва хлопці є студентами одного навчального закладу і проживають у його гуртожитку. 1 травня близько 16.30, коли вони готували їжу на спільній кухні, між ними виник словесний конфлікт.

Один з парубків у розпалі емоцій від нанесених йому словесних образ схопився за ножа та спричин опонентові кілька поранень. «Причини та усі обставини події слідчі встановлюють у рамках розпочатого кримінального провадження. 19-річний підозрюваний родом з Пулинського району, затриманий та дає свідчення», – розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Поранений, в якого лікарі згодом діагностували проникаючі поранення черевної порожнини та різані рани спини, був доставлений до хірургічного відділення лікарні. Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 15 (Замах на злочин) та ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи вилучили речові докази та опитали мешканців гуртожитку. Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати до 15 років ув’язнення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.