“Такої інавгурації ще не було” – у Зеленського розповіли про несподіванки в день вступу на посаду…

У команді майбутнього українського президента Володимира Зеленського вперше розповіли про плани на інавгурацію, яка незабаром повинна відбутися і затвердити повноваження Зеленського як глави держави.

Сценарист серіалу “Слуга народу” Юрій Костюк з команди новообраного президента в інтерв’ю виданню “Українська правда” розповів, як оточення Зеленського готується до процедури інавгурації. Разом з тим він підкреслив, що поки дату інавгурації не знають навіть у президента. Костюк зазначив, що у Зеленського вже думають про особливі моменти інавгурації, що цілком ймовірно, здивує українців.

“Зрозуміло, що є офіційна процедура, яку ми поважаємо”, – заявив він. Костюк повідомив, що команда Зеленського буде дотримуватися регламенту і президент відвідає Верховну Раду в день інавгурації. При цьому він дав зрозуміти, що українці будуть здивовані процедурою, не ставши розкривати вже підготовлені секрети.

“Ми, до речі, думали, можна вивезти депутатів в інше місце на інавгурацію, але для цього треба міняти регламент. Тобто історичні процедури, які ми повинні поважати і виконувати. А потім – ми ще що-небудь придумаємо“, – зазначив Костюк.

Він додав, що багато деталей ще знаходяться на стадії обговорення, але дійство буде досить оригінальним.

“Не хочу розкривати всі секрети. Я думаю, що такої інавгурації ще не було. Можу сказати, що буде цікаво”, – заінтригував сценарист Зеленського.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності “активного гіперпосилання” на startko.co.ua, а також на сам матеріал!

Українці переможуть! Коли та як? Підпишись, щоб знати більше. Якщо Ви вже підписані, то не робіть нічого. Дякуємо Вам!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.