Вбила немовля і намагалася спалити: на Прикарпатті засудили 23-річну жінку

Мешканка села Кобаки Косівського району засуджена до 11 років позбавлення волі за вбивство своєї дитини. Жінка спочатку задушила свого двомісячного сина, потім намагалася спалити тіло, а рештки заховала у лісі.

Про це пише  Курс.

У Коломиї засудили жінку, яка скоїла жахливе вбивство свого сина ще у травні 2017 року. 23-річна матір задушила двомісячне немовля і, щоб приховати злочин, двічі намагалася спалити тіло дитини, після чого заховала рештки у лісі під хмизом. Одразу після злочину жінка зізналася, що вбила немовля, бо хлопчик начебто хворів і не давав їй спати.

Хоча вже у суді жінка вини не визнавала. Намагалась перекласти її на батька дитини, з яким на той момент не проживала разом.

За її словами, того дня чоловік зранку прийшов до неї, побив, усипив невідомою речовиною та викрав дитину. Вона отямилася удень посеред лісу. На подвір’ї нічого не палила і не знає, звідки на її одягу залишки пального.

Також жінка звинувачувала працівників поліції у побитті. Ті нібито кілька разів вивозили її у ліс, били кулаками та гумовими палицями, припікали сигарети.

Жінка заявляла, що протоколи допитів у поліції підписувала зі страху, бо була сильно побита. Фельдшерка, яка її оглядала, не зафіксувала побоїв, бо їй начебто теж пригрозили полісмени.

Незважаючи на покази обвинуваченої, її вина доводиться свідченнями допитаних у суді – батька дитини, свідків, протоколами огляду місця події та експертизами.

Суд дійшов висновку, що вина жінки в умисному вбивстві повністю доведена.

Пом’якшуючих та обтяжуючих покарання обставин судом не встановлено.

Судді Коломийського міськрайонного суду визнали жінку винною в умисному вбивстві малолітньої дитини та призначили 11 років позбавлення волі.

Читайте також  Кривава розправа: українця жорстоко порізали у Польщі

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.