Калуські школярі створили мобільний додаток «Космос у долонях»

Збірна команда учнів Калуського ліцею №10 та Калуської спеціалізованої ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів №2 для дітей зі зниженим слухом «Торнадо» днями повернулася із всеукраїнського чемпіонату «FIRST LEGO League» із суддівською відзнакою «Крізь терни до зірок: за стійкість та наполегливість».

Участь у чемпіонаті взяла 51 команда зі всієї України, інформує “Нафтохімік-Калуш”. Розповідає наставниця команди «Торнадо», вчитель інформатики Калуської спеціалізованої ЗОШ-інтернату І-ІІІ ст. №2 для дітей зі зниженим слухом Галина Перегуда:

“Емоції від участі в змаганнях просто переповнюють. Варто зауважити, що журі на цьому чемпіонаті оцінюють не лише безпосередньо навички з програмування роботів, а й загалом творчі здібності та командний дух учасників. Це дуже важливо, адже згуртовує дітей, додає драйву та позитивних емоцій”.

Темою турніру цього разу було «Вперед на орбіту» і нкалушани створили мобільний додаток «Космос у долонях», завдяки якому можна переглянути положення зірок, планет та ін.

За участь у всеукраїнському чемпіонаті, як і в попередніх його етапах, калушани завдячують «КАРПАТНАФТОХІМу», зауважила Галина Перегуда:

“Калуські нафтохіміки дають нам кошти на закупівлю необхідного обладнання для роботів, – продовжує співрозмовниця. – Також «КАРПАТНАФТОХІМ» оплатив благодійний внесок, необхідний для участі в вищезгаданому чемпіонаті, за всіх учасників команди «Торнадо».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.