Львів’янка розповіла, як рятували постраждалих у ДТП в Карпатах туристів з Білорусі (фото)

6 травня близько 11:30 години у селі Бистрець, що у Верховинському районі, вантажний автомобіль злетів з обриву висотою 40 м і впав у річку Чорний Черемош.

У вантажівці перебували 24 людини (23 туристи-іноземці і 1 водій). Попередньо відомо, що група туристів з Білорусі мала здійснити сплав річкою, тому направлялися до місця призначення. Внаслідок ДТП троє осіб загинули на місці: 23-річна і 28-річна громадянки і 29-річний громадянин Білорусі, інформує Фіртка.

Випадковий свідок, львів’янка Тетяна Крушельницька розповіла, як рятували потерпілих:

“Якби ми виїхали на хвилину раніше, то були б, мабуть, очевидцями цієї аварії. Ми побачили причеп і зупинились. На сусідньому березі сидів чоловік в жилеті, один, ми ще подумали, якась маячня на річці діється… І тут на дорогу з обриву почали дертись люди. Дехто закривавлений, дехто не ушкоджений. Одразу сказали, що там на березі ще є дівчина, яка сама не зможе піднятись. Швидка допомога та пожежники приїхали дуже швидко! Мій чоловік, Yura Krushelnitsky допомагав переправити травмовану дівчину нижче по річці, її та ще одного мужчину першими відвезли до лікарні. Пізніше хлопці з “Білого Слона” допомагали діставати тих, хто залишився в кабіні. Загиблих троє, але за такої аварії могло бути набагато більше. На місці люди говорили, що в машини відмовили гальма. Важко травмована дівчина була при свідомості і могла рухати руками і говорити. Її звати Катя, вона зовсім молода! Будь ласка, Боже, нехай з нею все буде добре! P.S: так, дорога жахлива, особливо в тому місці, де усе сталось! І кожного дня десятки бусів везуть туристів цією дорогою на сплав!”,- розповіла жінка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.