Викладачка ІФНМУ може представити Україну на Олімпійських іграх у Токіо

Останні тижні стали продуктивними на спортивні нагороди для викладача кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії та фізичного виховання Наталії Жилюк. У трьох всеукраїнських змаганнях вона виборола цілу низку нагород.

На змаганнях чемпіонату України з загальної фізичної підготовки серед веслувальників Наталія Жилюк посіла друге і третє місця у двох різних вправах. Переможців та призерів змагань тут визначали у трьох дисциплінах: біг, жим штанги лежачи, тяга штанги лежачи, інформують “Вікна” з посиланням на прес-службу університету.

Згодом Наталія Жилюк взяла участь у відкритих обласних змаганнях з веслування на байдарках і каное у Херсоні. Тут спортсменка здобула дві перемоги на дистанціях 500 і 200 метрів.

На Кубку України з веслування на байдарках і каное пам’яті Юлії Рябчинської, який відбувся в Дніпрі, Наталія Жилюк здобула бронзові нагороди у дисципліні С-2 на дистанціях 200 м і 5000 м.

Нагадаємо, Наталія Жилюк є членом збірної України з каное, і розглядається як один з кандидатів на участь в літніх Олімпійських іграх 2020 року Токіо.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.