В Івано-Франківську влаштують міський пікнік та велоперегони для дітей

1 червня в Міському парку Шевченка відбудеться Міський пікнік та велоперегони для дітей “Дрібнота” 2019.

Традиційно в перших числах червня до дня захисту дітей в Івано-Франківську відбуваються дитячі велоперегони “Дрібнота”, а цьогоріч ці два свята співпадають, тому очікуйте ще більше розваг для дітей і батьків, бо це одне з найкращих свят у місті! Все починалось з дитячих велоперегонів, але “Дрібнота” росте і розширюється новими ідеями і локаціями.

Особливість цього року — Дитячий маркет: можливість для дітей підзаробити грошенят, відкривши власну крамничку на Дрібноті.

Велоперегони — це 14 вікових категорій та 14 заїздів відповідно. Окремі заїзди на біговелах, триколісних і двоколісних велосипедах та самокатах. У велоперегонах візьмуть участь діти віком від 3 до 14 років. Загалом планується залучити 160 дітей.

Переможці отримають призи та подарунки від організаторів та партнерів свята. Пояснити дитині звідки беруться гроші і як ними правильно розпоряджатися можна в ігровій формі. Наприклад, ставши на один день учасником сімейного фінансового фестивалю і дитячого маркету. Саме на ньому діти зможуть продати вироби чи випічку, яку приготували вдома, або надавати послуги, такі як “біотату”, З нас — організувати торгове місце в стилі декору свята. З діток — підготувати продукт, стояти «за касою», розмінювати купюри, рахувати виручку, і самим вирішувати, що робити зі своїм дитячим капіталом.

Також на усіх відвідувачів “Дрібноти” протягом дня чекають: фудкорт та лаунж зона, участь у цікавих розвивальних локаціях та справжній міський пікнік для всієї родини!

“Подія повністю волонтерська. Ми залучаємо до 20-ти партнерів з малого та середнього бізнесу міста та вдячні грантовій програмі Urban Space 100 за підтримку в наповненні призового фонду велоперегонів. Цьогоріч призи для переможців вартуватимуть від 350 до 700 грн. А кожен найменший учасник віком до 5-ти років отримає заохочувальний приз, еквівалентов 250 грн. Ми віримо, спорт робить людину сильнішою та здоровішою. Тому раді, що франківчани з такого юного віку мають можливість долучитися до спорту та всебічного розвитку в такій цікавій формі”, – зазначають організатори.

Читайте також  Мешканця івано-Франківська знайшли мертвим у власній квартирі

Початок свята 1 червня о 10:00. Заїзди триватимуть до 15.00, свято в парку – до 17.00.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.