Зниклого без вісти неповнолітнього мешканця Прикарпаття знайшли мертвим

Як повідомляли раніше Поліція розшукує зниклого без вісти неповнолітнього мешканця Прикарпаття.

08 травня до ДПРЧ у місті Калуш поступило звернення Калуського ВП ГУ НП в області, про те, що ними розшукується гр., 2002 р.н., житель с. Мостище Калуського р-ну, який близько 23.00 07.05.2019 р. вийшов з вул. Б.Хмельницького, м. Калуша в сторону с. Мостище Калуського р-ну та не повернувся. За наявною в поліції інформацією зазначений громадянин йшов по берегу річки Сівка.

09.05.2019 р. о 09.00 для проведення пошукових робіт залучено відділення водолазно-рятувальних робіт АРЗ СП У ДСНС в області (6 чол., 1 тех., 1 човен) та 7 чол. особового складу ДПРЧ м. Калуш. Водолазами АРЗ СП УДСНС в області обстежено 16 км русла ріки Сівка. Працівниками ДПРЧ м. Калуш спільно з працівниками поліції обстежено 22 берегової лінії та прибережної території. Станом на 17.15 пошукові роботи припинено, особу не знайдено.

О 19.58 від чергового Калуського ВП поступило повідомлення про те, що в с. Мостище Калуського р-ну вул. Лесі Українки, на горищі житлового будинку виявлено тіло гр., 2002 р.н., який зчинив суїцид через повішання, інформує УПЦЗ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.