Зеленський довів Кравець до сліз: “розгорілася справжня драма”

Зірка «Квартал 95» Олена Кравець розговорилася і зізналася в тому, що плакала через рішення, яке їй довелося прийняти через Володимира Зеленського

Актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець в інтерв’ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір. Про це стало відомо з інтерв’ю «Відверто з Машею Єфросиніною».

За словами Олени Кравець, про свою першу вагітність вона дізналася на самому початку роботи в студії «Квартал 95». Вона також розповіла, що коли доньці Маші виповнилося 10 місяців, артистці довелося зробити важливе рішення пов’язане з Володимиром Зеленським.

Як повідомила Кравець, в той момент їй зателефонував чоловік і попросив переїхати з колективом до них в Київ. Олена розповіла, що її мама порадила їй погодиться і їхати в Київ.

«І я розплакалася, і Маша почала плакати. Це були найскладніші 8 місяців, коли я була відсутня», – розповіла Олена Кравець.

За словами артистки, вона сильно хвилювалася, що не могла постійно бачитися з дочкою, і навіть зараз відчуває провину перед нею за той випадок. За її словами, коли дочка підросла, вона почала розуміти, що її мамі доводиться їхати по роботі і ситуація в родині налагодилася.

Також раніше повідомлялося, що Олена Кравець дала масштабне інтерв’ю в якому розповіла про найпотаємніше. Єдина жінка серед акторів студії «Квартал 95» 42-річна Олена Кравець подумувала тимчасово піти з «Кварталу 95». Про це вона розповіла в інтерв’ю авторській програмі Анатолія Анатоліча «Зе Інтерв’юєр».

«Скажімо так, був момент, коли я хотіла взяти паузу – так, піти – ні. Це був момент, коли народилися малюки, і коли я зрозуміла, що мені потрібен рік. Мені потрібен рік, тому, що мені було нелегко. Мені здалося, що мені потрібно трохи зупинитися і відпочити. Але не тут-то було», – зазначила Кравець.

Читайте також  Відтепер чиновникам заборонено виїжати за кордон з недержавною метою

Нагадаємо, у Олени і Сергія Кравець троє дітей: 16-річна Марія і народжені в серпні 2016 року двійнята Катерина та Іван.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.