Які з українських авіакомпаній є найбільш пунктуальними: рейтинг за квітень

За квітень 2019 року українські авіакомпанії збільшили показник своєї пунктуальності. При загальній кількості рейсів 4099 пунктуальність складає 86,9%. До слова, це на 0,7% краще за результати березня 2019.

Як заявили у Міністерстві інфраструктури України, іноземні перевізники погіршили свій показник на 1,7%. Тож їх пунктуальність вильотів з аеропортів України оцінюється у 85,4% при загальній кількості вильотів 2 954.

Перше місце серед найпунктуальніших авіакомпаній посіла “Мотор Січ”. 98,8% рейсів ця авіакомпанія виконала вчасно та без затримок. Друге та третє місце з показниками 92,6% і 88,9% займають “Роза Вітрів” та Yanair. А от найбільша авіакомпанія країни МАУ вчасно виконала 88,8% рейсів. Найгіршим результатом пунктуальності відзначилася авіакомпанія “Джонніка”. Літаки цієї авіакомпанії вчасно здійснили лише 62,5% польотів.

Щодо іноземних компаній, то найкращими показниками вчасних вильотів можуть похвалитися Czech Airlines, Alitalia, Air Arabia, Ellinair, Aegean Airlines, Air Malta, Aigle Azur, Bulgaria Air і Tarom. Всі вони не затримали жодного рейсу у квітні.
Варто додати, що днями комісія Державної авіаслужби України відмовила двом з трьох українських авіакомпаніям, які подали заявки та хотіли отримати дозвіл здійснювати нові регулярні рейси. І лише одна компанія Windrose (“Роза вітрів”), яка з вересня 2010 року належить олігарху Ігорю Коломойському, може здійснювати регулярні рейси за новим маршрутом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.