Путін відкрито вдарить по Україні, озвучений сумний прогноз: “існує загроза”

На сьогоднішній день Україна не має достатньо військових потужностей для ведення повноцінної війни з Російською Федерацією

Таку думку озвучив російський політолог Дмитро Орєшкін в інтерв’ю журналістам, передає Сьогодні.
За його словами, Володимир Путін не може повноцінно вторгнутися на територію незалежної України, оскільки відразу ж буде реакція цивілізованого Заходу.

донбас, днр

Орєшкін також не сумнівається, що активні військові дії на Сході України не вигідні як Володимиру Путіну, так і офіційному Києву.
Тому, як розповідає політолог, “війни не буде”. У першому випадку реакцією Заходу стануть санкції, у другому – зрив Мінських угод і можливість для Володимира Путіна відкрито вести бойові дії. Експерт також вважає, що ситуація натомість буде зафіксована на роки, як і в Придністров’ї.

“Це буде постійний головний біль для України і гальмо для вступу в Євросоюз і НАТО. У довгостроковій перспективі це глухий кут для цих територій”, – пояснив він.

Політолог також зазначив, що Росія не буде сьогодні відверто атакувати Україну, адже це обернеться сильними санкціями, поглибленням ізоляції і великими військовими втратами. Тому існує загроза того, що окупований російськими військами Донбас “приводом з нульовим результатом”.

Орєшкін стверджує, що ситуація не зміниться, поки при владі в Кремлі перебуває Володимир Путін і силовики з ФСБ. А ситуацію з видачею російських поспортов жителям окупованого Донбасу він створив для того, щоб “заспокоїти” тих росіян, які чекають від нього “відновлення СРСР”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.