Апокаліпсис на порозі: уфологи назвали дату кінця світу, Нібіру не залишить шансів

Апокаліпсис на порозі: уфологи назвали дату кінця світу, Нібіру не залишить шансів

Численні уфологи заявляють про нову дату Апокаліпсису на Землі. Вони переконані, що вплив найближчих планет негативно позначиться на людстві, на Землі почнуться руйнування. Про це повідомляє американський дослідник Девід Монтеньє.
Вчений вважає, що в занепад прийдуть найбільші мегаполіси світу. Причиною він вважає неймовірний вплив найближчих планет. Однак Апокаліпсису варто очікувати не раніше 21 грудня 2019 року.

Монтеньє впевнений, що весь план руйнування вже описаний в Біблії, а також в старовинних текстах Індії та Єгипту.

Крім того, у нових апокаліптичних прогнозів також згадується загадкова планета Нібіру. Він стверджує, що саме ця планета Х і принесе на Землю кінець світу.
Раніше повідомлялося, що днями в різних куточках планети люд почали помічати страхітливі знаки пекла – у небі з’явилися черепа різноманітної форми. Багато користувачів поділилися в мережі моторошними знімками.

На них продемонстровано, як на ділянках неба хмари приймали форму людських голів, позбавлених шкіри та іншої плоті. Деякі очевидці заявили, що навіть бачили справжніх гуманоїдів.

Альтернативні вчені почали бити на сполох. Вони вважають, що всевышние сили дали планеті черговий знак – кінець світу не за горами. І на цей раз винна не смертоносна Нібіру, з якою останнім часом пов’язують Апокаліпсис.
Страшне явище призвело експертів в замішання. Поки що жоден з них не може з упевненістю сказати, хто винен у виникненні черепів, які влаштували на планеті справжній переполох.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.