Пророцтво Ньютона про кінець світу потрясло весь світ: названа дата судного дня

Якщо вірити знаменитому генію Ісааку Ньютону кінець світу може настати вже зовсім скоро

У рукописному манускрипті 1704 року, який містить 4,5 тис. сторінок, Ньютон пише, що людству відпущений термін 1260 років після утворення Священної Римської імперії Карлом Великим в 800 році.


Так, в своїх прогнозах великий англійський учений Ісаак Ньютон каже, що кінець світу відбудеться в 2060 році..

Зрештою, на думку знаменитого фізика, чорній даті передуватимуть руйнівні війни і глобальні епідемії і катастрофи. А потім на землю «спуститься Месія і наодинці управлятиме планетою протягом тисячі років».

Дослідники говорять, що в знайденому не так давно документі Ньютона, дуже багато містики і загадкових висловів, що, до слова, нехарактерно для прихильника точних наук, яким і був Ісаак. Але з іншого боку, якщо вірити біографам і історикам, сам батько класичної фізики і творець телескопа роботою всього життя вважав не наукові праці, а саме свої тлумачення книги старозавітного пророка Даниїла.

Раніше американський експерт виявив в Святому писанні пророцтво про кінець світу, яке може здійснитися найближчим часом, оскільки вже зараз Земля «б’ється в конвульсіях».

конец света, нибиру

Також раніше повідомлялося, що кардинальні зміни, які почалися в Арктиці, можуть привести до зникнення багатьох міст. Багато експертів дають невтішні прогнози майбутнього нашій планеті, а події в Арктиці вже зараз вказують на можливі майбутні лиха. Так на думку деяких фахівців, буквально через 100 років на Землі почнуть відбуватися страшні катаклізми, які змінять всі регіони планети.

До 2100 року почне кардинально змінюватися клімат Землі. Середня температура повітря може піднятися в кілька разів, що призведе до повного зникнення чотирьох держав. Деякі острівні держави, наприклад, Науру, Тувалу, Маршалові острови і Кірібаті, починають повільно йти під воду. Кірібаті, екваторіальна держава в центральній частині Тихого океану, може зникнути вже через 30 років.

Читайте також  6 найкращих секс-порад для досягнення оргазму

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.