Чоловік відростив величезну пухлину в роті: “фатальна потворність перекреслила все життя” (фото 18+)

Чоловік уже давно не може навіть щелепою ворушити, йому доводиться дуже важко, а грошей на необхідну операцію не вистачає

Філіппінському будівельнику по імені Леонардо Моріс 30 років. Чоловік молодий, проте за останні сім років його життя заподіяло йому стільки страждань, що вистачить на цілий людський вік. Пухлина в його роті почала зростати сім років тому, і за час стрімкого зростання досягла розмірів, порівнянних з головою чоловіка. Леонардо вважає, що всьому виною травма, яку він отримав в 23 роки, граючи в баскетбол.

З того фатального дня, щелепу Леонардо Моріса весь час хворіла і опухала.

Коли лікарі обстежили рот пацієнта, у них як завжди виявилося дві новини – хороша і погана. Хороша – в тому, що амелобластома (так називається пухлина Леонардо) – це доброякісна пухлина, і вона не загрожує життю чоловіка. Пухлина утворилася з епітелію зубного сосочка. Погана – що вона має тенденцію зростати, і її видалення коштує величезних грошей. У переводі на українські гривні, Морісу потрібно близько 185 000 гривень, але таких грошей у бідного будівельника немає.

Зараз розмір пухлини приблизно такий же, як голова Моріса. Чоловік не може їсти, він вживає тільки соки і рідку їжу.

Будівельник заробляє небагато тому у нього немає грошей на операцію з видалення пухлини. Хірургічне втручання обійдеться філіппінця приблизно в 185 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.