Перша леді Олена Зеленська прийшли на інавгурацію в одязі від українського дизайнера: шили 184 години (фото)

Дружина президента України Олена Зеленська прийшла на інавгурацію в одязі від українського дизайнера. Про це повідомляє прес-служба Зеленського.

Як повідомляє прес-служба президента Зеленська на інавгурації була одягнена в сукню та жакет з кейпом від українського дизайнера Артема Климчука. Її костюм молочного кольору повністю був виготовлений вручну з шовково-вовняного крепу.

Рукави сукні та кейпа були вишиті.

“Для оформлення рукавів сукні та кейпа майстри з вишивки використовували традиційні українські артизанальні техніки, адаптуючи флористичні й анімалістичні мотиви з килимів Сумщини та Полтавщини початку ХІХ сторіччя. Розташування елементів на кейпі натхненне символізмом стародавнього Трипілля”, – йдеться у повідомленні.

До того ж сережки Олени Зеленської також були виготовлені спеціально на замовлення та виконані вручну. Прикраси дружини президента створені українським ювелірним брендом Guzema Fine Jewelry.

Сьогодні Володимир Зеленський склав присягу на вірність українському народу. Під час своєї інавгураційної промови він сказав, що готовий давати українське громадянство всім, хто має намір повертатися до України і працювати на благо країни.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.