Карта відпочинку на літо: Карпати

Яремче 

Передгір’я Карпат місто Яремче. Зручне житло: готелі, приватні будинки, чи просто наметове містечко. Місто приваблює туристів водоспадом Пробій, стежкою Довбуша, джерелами мінеральних вод та великим карпацьким ярмарком. Вартість проживання за одну людину – від 65 грн.
Дорога: зі Львова маршрутки Львів-Яремче. Можна потягом з пересадкою до Івано-Франківська і тоді маршруткою до Яремча.

Карта відпочинку на літо: Карпати

Рахів

Розташований на висоті 430 метрів над рівнем моря. У місці є гірськолижна траса, що підлаштована для новачків. Якщо ви бажаєте побачити культуру гуцульщини вам сюди. Місто розташоване у північно-східній частині Карпат. Місто насаджене різноманітними санаторіями та пансіонатами. Місто межує з Румунією.
Дорога: Автобусні маршрути прямуюють із блищих обласних центрів.

Манявський водоспад

Карта відпочинку на літо: Карпати

Місце ненастільки популярне серед туристів, тому тут тихо та не зіпсовано. Розташований водоспад у Івано-Франківській області. На околицях високі скелі, канйон та гарна природа, саме це місце ідеальне для походу із палатками.
Дорога: Доберіться до Франківся потягом чи маршруткою, до села Манява ходять маршрутки 4 рази у день: 8:55, 13:00, 14:40, 17:00. Від села до водоспаду 5 кілометрів на своїх двох.

Хуст

Середньовічний замок, долина нарцисів, храм Святої Єлизавети, термальні басейни, мальовнича природа – ось що вас чекає у містечку Хуст. Долина із нарцисами, бавить око переливаючись, а храм Св.Єлизавети складається з чотирикутної вежі-дзвіниці з високим шпилем і збудованої кам’яної будівлі храму. Готелі чи наметове містечко – вам обирати.
Дорога: доїзд автобусов із Ужгорода чи Мукачева.

Карта відпочинку на літо: Карпати

Тячів

У Тячеві варто відвідати реформаторський костел, ще із XV століття, поруч встановлено пам’ятник Ш. Холлоші, угорському живописцю. Власне, художник провів багато часу у місті, адже тут він написав ряд картин, і навіть дотепер тут є його будиночок, де була майстерня Холлоші. Площа міста уміщує костел із Св.Іштвана.
Дорога: Поїздом зі Львова або Ужгорода, автобусом з Києва, Одеси, Львова, Стрия, Івано-Франківська, Коломиї, Ужгорода, Рахова, Мукачевого, Чернівців, Тернополя.

Читайте також  "Люди обгоріли, дружина закривавлена": турист, який став свідком моторошного вибуху в Карпатах, розповів подробиці

Карта відпочинку на літо: Карпати

Ужгород

Прогулятися по древньому мості, відвідати замок, Ратушу, «Закарпатський музей народної архітектури», Хрестовоздвиженський кафедральний собор греко-католицької церкви та проникнутися усім єством минулого, можнв у Ужгороді. Невицький замок міста було споруджено на верхів’ях пагорба. Річка Уж ділить місто на дві частини. Центр міста – площа Корятовича.
Дорога: потягом Львова, Києва і інших міст.

Карта відпочинку на літо: Карпати

Мукачево

Місто ховає у собі пам’ятник князеві Корятовичу(потримайте його за палець і загадайте бажання, кажуть, збувається), замок «Паланок» ХІV-ХVІІст., розташований на пагорбі, а колись його використовували як в’язниця. У дворику замку є колодязь, глибиною 85 метрів. Тому тут ви не засумуєте, тут є на що подивитися.
Дорога: Потягом до Ужгорода, далі маршруткою до Мукавева.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.