Жителька Прикарпаття виграла 1000000 гривень у лотерею (ВІДЕО)

19 травня за заповітним чеком переможця державної лотереї «Лото-Забава» на 1 000 000 гривень Галина Кориневич приїхала з м. Долина Івано-Франківської області.

За фахом Галина Василівна – деревообробник, але нині працює пакувальницею на заводі з виготовлення бруківки. Свій виграш на один мільйон вона подарувала собі сама на свято 8-го березня, а у «Лото-Забава» грає близько року, повідомляє прес-служба МСЛ.

Про свій щасливий білет Галина Кориневич сказала наступне: «Я його купила 7-го березня, сказавши продавцеві: завтра 8-ме березня, і я собі зроблю подарунок – 1 мільйон!». Так і трапилось. Уже за два тижні жінка дізналась на тій же точці продажу, що її мрія здійснилась.

У майбутньому виграні гроші пані Галина планує витратити на автомобіль та ремонт у будинку, а 19 травня окрім чека переможниця отримала від ведучої «Лото-Забава» Лариси Руснак сертифікат на подарункову програму «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.».

Окрім безлічі різноманітних багатійських розваг, у рамках цього подарунку переможниця відвідала концерт симфонічного року Rockoko та помандрувала до зоопарку «12 місяців», який того дня святкував свій День народження у стилі «Рожевої пантери».

Там переможницю гостинно зустріли та підготували спеціальне привітання, після якого переможниця мала змогу прогулятися серед вольєрів з верблюдами, тиграми, жирафами, носорогом і ведмедями, погодувати та погладити віслючків, поні та міні-свинок.

Протягом усього уїк-енду Галина Василівна не приховувала своїх емоцій, а на останок побажала всім тим, хто грає, проте досі ще не мав змоги зірвати свій мільйон: вірити, сподіватись та грати. Героїня мільйонерських вихідних не жалкує, що завітала до Києва та взяла участь у подарунковій ексклюзивній програмі.

«Хто вірить, той виграє! – переконана пані Кориневич. – Часто читала відгуки, що це – лохотрон. Неправда. Це не лохотрон. «Лото-Забава» – це державна лотерея.».

Читайте також  До дня міста відбудеться загальноміський велопробіг “Від Франка до Шевченка”

До речі, того тиражу, коли пані Галина отримала омріяний чек, в Україні з’явився новий, уже 330-й мільйонер «Лото-Забава».

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.