Пішов із життя популярний музикант: “його пісні стали культовими”

Популярному музиканту і композитору стало погано після концерту, лікарям не вдалося його врятувати

 

У Британії помер учасник групи Alabama 3, музикант Джейк Блек, який здобув популярність, написавши саундтрек до серіалу «Клан Сопрано». Про це пише газета The Independent.
Як зазначається, Блек відчув себе погано після виступу на фестивалі Highpoint в Ланкаширі минулої п’ятниці, 17 травня. Музикант був госпіталізований, у вівторок його не стало.

Смерть свого вокаліста підтвердили в соціальних мережах інші учасники групи Alabama 3 (A3). Причина смерті музиканта не названа. Колеги лише повідомляють, що “перехід на вищий рівень” їхній “духовний наставник” здійснив тихо і безболісно, в оточенні близьких.

У 1995 році Блек разом з Робом Спраггом заснував групу Alabama 3. Колектив виконував треки, які представляли собою суміш госпелу, ейсід-хаусу, кантрі, рок-н-ролу, блюзу та електронної музики.

Найвідомішою піснею Alabama 3 стала композиція Woke Up This Morning (“Прокинься цього ранку”). Саме вона звучить в початкових титрах в популярному серіалі «Клан Сопрано». Крім того, музику гурту можна почути у фільмах «Викрасти за 60 секунд», «Фабрика футболу», «Безумовно, можливо», “3000 миль до Грейсленда”, “Торчвуд”, “Сімпсони”.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.