Названа попередня причина смертельної ДТП з рейсовим автобусом на Закарпатті

Автобус перекинувся на крутому повороті

Правоохоронці розповіли подробиці і назвали попередню причину смертельної ДТП з рейсовим автобусом на Закарпатті, в результаті чого один пасажир загинув, ще двоє травмовані.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, сьогодні, 23 травня, близько 14 години сталася ДТП з трагічними наслідками в селі Лазещина Рахівського району. Під час руху перекинувся рейсовий автобус марки “Еталон” сполученням Івано-Франківськ – Мукачеве, який рухався на Закарпаття з Івано-Франківської області.

За кермом автобуса перебував 54-річний житель міста Надвірна Івано-Франківської області. У салоні перебувало близько 25 пасажирів, дітей серед них не було.

За попередньою версією, в автобусі відмовили гальма. Під час спуску з вершини вниз водій намагався утримати автобус, але на крутому повороті той на швидкості перекинувся.

В результаті ДТП травми отримали троє пасажирів, один з яких, чоловік у віці близько 40 років, загинув. Ще двоє пасажирів перебувають у лікарні: жінка у віці близько 25 років – в реанімації, у чоловіка у віці близько 40 років ушкоджене стегно. Інші пасажири суттєво не постраждали.

Поліція почала за даним фактом розслідування, попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого і травмованих пасажирів, а також всі обставини смертельної ДТП.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.