Зеленський запровадить в Україні подвійне громадянство

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін привітав увагу президента України Володимира Зеленського до питання надання громадянства іноземним українцям, повідомляє 24ks.news з посиланням на glavnoe.ua

Про це Клімкін, який і за часів Порошенко відстоював необхідність введення подвійного громадянства в Україні, написав на своїй сторінці в соцмережі:

Вітаю Володимира Зеленського зі вступом на посаду і початком президентства! Приємно, що у своїй інавгураційній промові він згадав одну з моїх улюблених тем – питання подвійного громадянства для закордонних українців, які готові допомагати змінювати країну. Вважав і вважатиму цей крок необхідним і адекватним.

Але (!), вкотре наголошу, що у разі наявності громадянства країни-агресора – тільки після деокупації Криму і Донбасу. Це абсолютний must.

Нагадаємо, в ході звернення до українського народу після інавгурації в сесійній залі парламенту президент Володимир Зеленський заявив, що готовий давати українське громадянство всім, хто готовий повертатися в Україну і працювати на благо країни.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.