Гімназист отримав у Калуші звання “Учень року”

На міському святі обдарованої молоді було оголошено результати конкурсу «Учень року-2019»: переможцем став гімназист, учень 6(10)-Б класу Калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка Юрій Стасюк.

Юрій Стасюк — активний учасник гімназійного інтелектуального клубу-академії «Victoria» та цьогорічним переможцем:

IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії (ІІ місце);
ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії (І місце);
ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики (ІІ місце);
ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики (ІІІ місце);
ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з астрономії (ІІ місце);
ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з астрономії (І місце);
ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з польської мови (ІІ місце);
заключного етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з астрономії та астрофізики (ІІІ місце).
Вітаємо з почесним званням Юрія і його наставників: Олександра Безушка (учителя фізики й астрономії), Тамару Василишин (учителя математики), Володимира Кравця (керівника гуртка ЦТТУМ), Ольгу Сербін (учителя польської мови), а також усю гімназійну спільноту, йдеться в повідомленні навчального закладу.

Як повідомляли “Вікна”, відповідно до розпорядження міського голови учні закладів загальної середньої освіти, які здобули дві і більше перемоги в обласних етапах олімпіад та конкурсів-захистів, диференційовано отримуватимуть стипендію міського голови за результатами зайнятих місць.

22 учнів – щомісячно в розмірі від 400 до 600 гривень, шестеро випускників – одинадцятикласників до вручення документів про освіту отримають одноразову премію в розмірі 2 000 гривень, а четверо учнів отримують спільну стипендію голів обласної ради та обласної держадміністрації як переможці заключного всеукраїнського етапу. Імена стипендіатів прозвучали на святі обдарованої молоді «Я рідного міста примножую славу».

Читайте також  У Франківську з підозрою на коронавірус є 92 людини, – Марцінків

На святі був поцінований переможець у номінації «Учень року-2019». Також 5000 гривень отримає випускник-лауреат премії імені Дмитра Бахматюка, яка заснована 2018 року. Цією відзнакою учень буде нагороджений у день вручення документа про освіту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.