Гімназист отримав у Калуші звання “Учень року”

На міському святі обдарованої молоді було оголошено результати конкурсу «Учень року-2019»: переможцем став гімназист, учень 6(10)-Б класу Калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка Юрій Стасюк.

Юрій Стасюк — активний учасник гімназійного інтелектуального клубу-академії «Victoria» та цьогорічним переможцем:

IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії (ІІ місце);
ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії (І місце);
ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики (ІІ місце);
ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики (ІІІ місце);
ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з астрономії (ІІ місце);
ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з астрономії (І місце);
ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з польської мови (ІІ місце);
заключного етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з астрономії та астрофізики (ІІІ місце).
Вітаємо з почесним званням Юрія і його наставників: Олександра Безушка (учителя фізики й астрономії), Тамару Василишин (учителя математики), Володимира Кравця (керівника гуртка ЦТТУМ), Ольгу Сербін (учителя польської мови), а також усю гімназійну спільноту, йдеться в повідомленні навчального закладу.

Як повідомляли “Вікна”, відповідно до розпорядження міського голови учні закладів загальної середньої освіти, які здобули дві і більше перемоги в обласних етапах олімпіад та конкурсів-захистів, диференційовано отримуватимуть стипендію міського голови за результатами зайнятих місць.

22 учнів – щомісячно в розмірі від 400 до 600 гривень, шестеро випускників – одинадцятикласників до вручення документів про освіту отримають одноразову премію в розмірі 2 000 гривень, а четверо учнів отримують спільну стипендію голів обласної ради та обласної держадміністрації як переможці заключного всеукраїнського етапу. Імена стипендіатів прозвучали на святі обдарованої молоді «Я рідного міста примножую славу».

Читайте також  Доля “чорних скриньок” МАУ вирішена. Іран прийняв остаточне рішення. Що далі?

На святі був поцінований переможець у номінації «Учень року-2019». Також 5000 гривень отримає випускник-лауреат премії імені Дмитра Бахматюка, яка заснована 2018 року. Цією відзнакою учень буде нагороджений у день вручення документа про освіту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.