Ось це так! Тіна Кароль вразила шанувальників світлиною без макіяжу

Тіна Кароль тепер буквально засипає шанувальників з нової довгоочікуваної фотосесії. Відзначимо, що українська співачка заснувала своєрідну традицію – кожен день постить на своїй instagram-сторінці різні фото. Останнім часом знімки часто повторювалися, це були фото з одних і тих же фотосетів, тільки в різних ракурсах. Шанувальники виконавиці попросили щось новеньке. І ось, Тіна Кароль ділиться з ними абсолютно незвичним настроєм.

Співачка опублікувала серію чорно-білих портретів, на яких позує без макіяжу. Відзначимо, що до цього чи не всі фото були з впізнаваними «фішками» – фірмові червоні губи Кароль, голлівудські об’ємні локони, укладені на одну сторону… На нових фото – тільки природна краса у всій її величі.

На черговому знімку Тіна знову приворожила фанів загадковим і захопливою поглядом. Співачка лежить на ліжку, однією рукою прикриваючи частину обличчя. Зате пронизливий погляд говорить сам за себе.

https://www.instagram.com/p/Bxy8F2do9Lg/?utm_source=ig_embed

Шанувальники виконавиці поспішили прокоментувати її фото. До слова, багато хто відзначив, що без насиченого макіяжу їхній улюблениці набагато краще – Кароль виглядає значно молодше, «як дівчинка». Відзначимо, що в цьому році українській співачці виповнилося 34 роки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.