Протаранила на шаленій швидкості: ДТП з фурою і автобусом приголомшила Україну, безліч потерпілих

Протаранила на шаленій швидкості: ДТП з фурою і автобусом приголомшила Україну, безліч потерпілих

Фура влетіла в мікроавтобус в Одеській області

У неділю, 26 травня, в селі Усатове Одеської області на трасі сталася аварія за участю вантажного автомобіля DAF і мікроавтобуса Mersedes. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Одеській області.
Відомо, що винуватцем аварії став водій фури. Вантажний автомобіль виїхав на зустрічну смугу. В результаті ДТП постраждали обидва водії машин і двоє пасажирів мікроавтобуса.

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група з розслідування аварій. Крім того, на даний момент вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Раніше повідомлялося, що в околицях села Проліски Бориспільського району Київської області сталася прикра аварія за участю автомобіля і маршрутки Київ-Щасливе. Про це йдеться в повідомленні Facebook-спільноти dtp.kiev.ua. Стало відомо, що в результаті зіткнення транспортних засобів постраждали чотири людини. Жах, що постав перед очима пасажирів, було важко описати. Люди страшно перелякалися

“Масштабне ДТП з постраждалими під Борисполем, Проліски, легковий автомобіль і маршрутка. 4 постраждалих, троє забрали в лікарню”, – йдеться в повідомленні.
На місце дорожньо-транспортної пригоди прибули кілька машин “швидкої”, а також поліція і слідчі. Точна кількість постраждалих уточнюється. Правоохоронці встановлюють причини та обставини жахливої дтп.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.