Прикарпатець може отримати 5 років в’язниці за вкрадений шоколад

В чергову частину відділу поліції по спецлінії «102» звернулися із повідомленням, що з приміщення торгової залу крамниці невідома особа викрала декілька плиток шоколаду, на загальну суму близько 300 гривень.

1436603631_565c08807f6cf84697be0fdab3e63b9c

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. В ході проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 21-річний молодик, мешканець райцентру, інформує Фіртка з посиланням на прес-службу УМВС в області.

Коли правоохоронці запитали його про крадіжку, чоловік не став заперечувати факту причетності до її вчинення. Для дачі пояснень його було доправлено до відділку. Вкрадене було вилучене та повернуто у крамницю.

За словами начальника Калуського відділу поліції Маківничука Василя за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5-ти років. Зловмисника наразі перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: