Всесвітньо відомий економіст прочитає лекцію в Івано-Франківську

Випускник Прикарпатського університету, всесвітньо відомий економіст Роман Шеремета проведе відкриту лекцію в стінах Alma-mater.

У вівторок, 11 червня о 14:00 год в ауд. 25 відбудеться зустріч з Романом Шереметою, випускником Прикарпатського національного університету 2004 року, всесвітньо відомим економістом, професором Школи менеджменту ім. Везерхеда при Університеті Кейс Вестерн Резерв (США), лідером рейтингу «Кращий економіст України у світі» за версією видання Forbes-2015, лідером в номінації «Кращий молодий економіст світу» згідно з рейтингом IDEAS-2018, інформує Фіртка.

Він прочитає лекцію «Використання експериментів в економіці: сучасні тенденції».

Романа Шеремету було визнано одним з кращих економістів світу українського походження за версією журналу Forbes.

За свої роботи в галузі експериментальної економіки Роман отримав наукову нагороду нобелівського лауреата імені Вернон Л. Сміта, був визнаний кращим молодим економістом світу згідно з рейтингом IDEAS-2018.

Сфера наукових інтересів Романа пов’язана з експериментальною економікою, теорією ігор, розв’язанням конфліктів. Про це все франківці матимуть унікальну нагоду почути «з перших уст» і отримати цінні рекомендації з поведінкової економіки.

Нагадаємо, Роман Шеремета цьогоріч буде одним зі спікерів конференції TEDxIvanoFrankivsk.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.