Що про людину може розповісти її зовнішність?

Ми говоримо не стільки про зв’язок тіла і характеру, скільки про психічні процеси і явища.

Чи знали ви, що ваша зовнішність може розповісти про вас куди більше, ніж вам хотілося? І ми говоримо не стільки про зв’язок тіла і характеру, коли можна з одного погляду визначити статус людини або її звички, скільки про психічні процеси і явища, які не видимі оку. Готові дізнатися щось нове? Пропонуємо уважніше придивитися до своїх знайомих.

Чим довші ноги людини, тим менше у неї шансів захворіти на цукровий діабет

Вчені підрахували, що статистично ця хвороба частіше обходить стороною людей з зростанням вище середнього. Погана новина — у них більше шансів отримати проблеми зі зв’язками і судинами.

Люди з високо посадженими бровами і видатним чолом викликають в оточуючих куди більший запас симпатії і довіри, ніж ті, у кого цей атрибут відсутній

Чим нижче брови і ширше обличчя — тим менше довіри. Чисто на інстинктивному рівні.

Чоловіки з широкими вилицями і квадратною щелепою — відмінні друзі, які ніколи не залишать товариша в біді і завжди прийдуть на допомогу

Вони можуть здаватися похмурими і агресивними, але на ділі це віддані сім’янини, які здатні без зайвих прелюдій пожертвувати своїми інтересами на благо близьких.

Звичка кусати нігті — ознака не стільки тривожності, скільки людини, нездатної сидіти без діла, яка звикла у будь-якій ситуації зайняти себе чимось корисним

Стрес і томливе очікування спонукають перфекціоністів робити хоч що-небудь. Наприклад, гризти ручку, тупати ногою або обкушувати нігті.

Високе розташування пупка може обіцяти людині успіхи в спорті

Особливо у сферах, пов’язаних зі стрибками та бігом. У багатьох олімпійських чемпіонів пупок розташований на 2-3 см вище середнього. Таким чином зрушуючи центр ваги і даючи відчутну перевагу.

Читайте також  Коли Бог зліпив чоловіка з глини, зостався ще невеликий кусник. «Що зліпити ще для тебе?» – запитав його. «Зліпи мені щастя»

Люди з однаковим кольором очей часто мають схожі поведінкові патерни і життєві цінності

Вся річ у тому, що за колір райдужки відповідають ті самі гени, які беруть участь у формуванні лобових часток головного мозку, роблячи нашу поведінку усвідомленою.

Люди, які здатні покриватися яскраво-червоним рум’янцем, сприймаються суспільством як більш щирі і благородні співрозмовники

Від них рідше чекають каверзи або невдячності. Саме з цієї причини їх знаходять симпатичними частіше інших. А ще у них більше шансів зав’язати тісні дружні зв’язки.

Чим доглянутіше взуття вашого знайомого, тим імовірніше, що він бореться з підвищеною тривожністю

Особливо це характерно для людей, які воліють носити незручні модельні туфлі на високому каблуці. Люди спокійні віддають перевагу комфорту у всьому, так що на їх ногах можна побачити кеди або кросівки.

Харчові звички співрозмовника мають прямий зв’язок з його характером

Якщо людина завжди їсть повільно — вона упевнена в собі і звикла бути господарем ситуації. Якщо вона справляється з стравою за пару хвилин — перед вами нетерплячий, зате амбітний представник, який вміє досягати поставлених цілей. Колупання в страві і нескінченні дрібниці видають прихований невроз. Звичка їсти гарнір, салат, основну страву окремо — ознака людей, орієнтованих на дрібні завдання і не здатних поставити глобальні цілі.

Якщо молода мама носить свого малюка на правому боці або часто заколисує дитину правою рукою — це свідчення прихованої депресії або сильного стресу

Особливо часто ним страждають жінки, які щойно родили, психіка яких піддалася сильним випробуванням, а емоції нестабільні через гормональне розбалансування. Навіть якщо вона все заперечує, будьте уважні. Стрес може бути не виявленим.

Чим швидше новонароджений хлопчик набирає вагу, тим імовірніше, що в зрілому віці у нього буде підвищений рівень тестостерону, який безпосередньо впливає на темперамент чоловіка і його спортивні досягнення

Читайте також  Секс не буде потрібен для розмноження, яйцеклітини і сперматозоїди отримуватимуть зі... шкіри

Таким чином, швидкий набір ваги хлопчиками до 3-х років часто вказує на майбутніх донжуанів і зірок спорту.

Як бачите, зовнішність може досить багато розповісти про людину!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.