Ім’я дитини – теж бізнес: Кім Кардашян зареєструвала нову торгову марку

Світська левиця та зірка реаліті-шоу Кім Кардашян вміє на всьому заробити гроші. Знаменита американка успішно утримує мільйони доларів за рік, розповсюджуючи рекламу у мережі. А тепер вона ще й зареєструвала нову торгову марку, що теж може принести їй неабиякий прибуток.

Як повідомляє Fox News, минуло всього 2 тижні від народження четвертої дитини, як Кім Кардашян вирішила зареєструвати ім’я нащадка як торгову марку. Сталось це у четвер, 23 травня.

У заяві бізнесвумен йдеться, що під назвою Psalm West вона має намір випускати дитячі речі. Зокрема, у майбутньому бренд випускатиме ліжечка і столики у дитячі кімнати, посуд, засоби для догляду за малюками, одяг і взуття. Окрім цього, Кім Кардашян хоче ще й розробити спеціальне харчування для маленьких американців.

Та поки хейтери засипають мережу заявами про меркантильність зірки, то у ЗМІ простежують, що така практика для Кім абсолютно дієва. Кардашян і Вест вже є власниками торгових марок, які співзвучні з іменами їхніх нащадків: 5-річної Норт, 3-річного Сейнта і 1-річної Чикаго.

Що відомо про четверту дитину Кім Кардашян і Каньє Веста?

Ще в січні 2018 року американська зірка реаліті-шоу заявила про бажання народити четверту дитину. Та вже за рік всі світові ЗМІ рясніли заголовками: Кім Кардашян та Каньє Вест таки стануть батьками. Таємницю відкрила зіркова матуся, яка під час вечірки поділилась радістю із незнайомцями.

В одному зі своїх інтерв’ю Кім Кардашян
зізналася
, що не очікувала, що все відбудеться настільки швидко. Зірка мала намір оголосити про майбутню дитину у своєму шоу, проте її випередили інсайдери. Відтак подружжю довелось передчасно підтвердили чутки.

Вже наприкінці квітня 2019 року Кім влаштувала вечірку на честь народження четвертої дитини – baby shower, а згодом оголосила, що 10 травня сурогатна мати народила їй сина. Хлопчика щасливі батьки назвали Псалмом. Такий вибір імені пов’язують із захопленням Каньє Веста релігією.

Читайте також  Пластика страшна сила: у мережу злили фото Кардашьян до операцій

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.